Mám povinnost zasáhnout v případě, kdy jsem se dozvěděla, že pečující zvažuje uspíšit smrt nemocného? Paliativní péče Eutanázie Dotaz v poradně
Jak reagovat na sdělení, že určitá osoba chce ukončit utrpení pacienta podáním smrtelné dávky léků? Eutanázie Dotaz v poradně
Klientka v domově poptává informace o eutanazii v zahraničí. Co je třeba zařídit? Ptáte se nás na informace o eutanazii v zahraničí kvůli klientce domova. Paliativní péče Eutanázie Vyrovnávání se s nemocí Dotaz v poradně
Chtěla bych si dopředu zařídit eutanazii ve Švýcarsku pro případ nevyléčitelné nemoci. Jak na to? Píšete, že byste si chtěla zařídit eutanazii ve Švýcarsku, pokud budete nevyléčitelně nemocná a budete potřebovat péči druhých lidí. Ráda byste si to zařídila ve chvíli, kdy se cítíte zdravá. Eutanázie Dříve vyslovená přání Dotaz v poradně
Léčil jsem se s depresemi přes 10 let u psychiatra, půl roku navštěvuji psychologa. Chci si zařídit eutanazii, jak na to? Eutanázie Psychologická podpora Dotaz v poradně
Od úrazu v lednu 2017 jsem ochrnutá na celé tělo, po covidu mám křeče, jsem na dně a rozhodla jsem se pro eutanázii. Paliativní péče Eutanázie Dotaz v poradně
Pečuji o maminku a až jí dosloužím, nechci dál žít. Proč nechcete poradit, jak si zařídit eutanázii v zahraničí? Eutanázie Dotaz v poradně
Po polytraumatu trpím i přes léky nesnesitelnými bolestmi, jsem často hospitalizován, šance na uzdravení není. Co je potřeba pro eutanazii ve Švýcarsku? Píšete o svých bolestech po polytraumatu, které netlumí ani zesílené léky, nemůžete spát a každou chvíli končíte v nemocnici. Není možnost žádné léčby nebo uzdravení. Eutanázie Dotaz v poradně
Jak zpětně prokázat eutanazii? Kde najít psychoterapii pro pozůstalé a párovou psychoterapii? Vaše maminka před pěti měsíci zemřela. Ptáte se, jak zpětně prokázat eutanázii. Zároveň Vás zajímá, kde najít psychoterapii pro pozůstalé. Komunikace se zdravotníky Eutanázie Psychologická podpora Pomoc pro pozůstalé Dotaz v poradně