Mám povinnost zasáhnout v případě, kdy jsem se dozvěděla, že pečující zvažuje uspíšit smrt nemocného? Paliativní péče Eutanázie Dotaz v poradně
Jak reagovat na sdělení, že určitá osoba chce ukončit utrpení pacienta podáním smrtelné dávky léků? Eutanázie Dotaz v poradně
Klientka v domově poptává informace o eutanazii v zahraničí. Co je třeba zařídit? Ptáte se nás na informace o eutanazii v zahraničí kvůli klientce domova. Paliativní péče Eutanázie Vyrovnávání se s nemocí Dotaz v poradně
Chtěla bych si dopředu zařídit eutanazii ve Švýcarsku pro případ nevyléčitelné nemoci. Jak na to? Píšete, že byste si chtěla zařídit eutanazii ve Švýcarsku, pokud budete nevyléčitelně nemocná a budete potřebovat péči druhých lidí. Ráda byste si to zařídila ve chvíli, kdy se cítíte zdravá. Eutanázie Dříve vyslovená přání Dotaz v poradně
Léčil jsem se s depresemi přes 10 let u psychiatra, půl roku navštěvuji psychologa. Chci si zařídit eutanazii, jak na to? Eutanázie Psychická podpora Dotaz v poradně
Od úrazu v lednu 2017 jsem ochrnutá na celé tělo, po covidu mám křeče, jsem na dně a rozhodla jsem se pro eutanázii. Paliativní péče Eutanázie Dotaz v poradně
Pečuji o maminku a až jí dosloužím, nechci dál žít. Proč nechcete poradit, jak si zařídit eutanázii v zahraničí? Eutanázie Dotaz v poradně
Po polytraumatu trpím i přes léky nesnesitelnými bolestmi, jsem často hospitalizován, šance na uzdravení není. Co je potřeba pro eutanazii ve Švýcarsku? Píšete o svých bolestech po polytraumatu, které netlumí ani zesílené léky, nemůžete spát a každou chvíli končíte v nemocnici. Není možnost žádné léčby nebo uzdravení. Eutanázie Dotaz v poradně
Jak zpětně prokázat eutanazii? Kde najít psychoterapii pro pozůstalé a párovou psychoterapii? Vaše maminka před pěti měsíci zemřela. Ptáte se, jak zpětně prokázat eutanázii. Zároveň Vás zajímá, kde najít psychoterapii pro pozůstalé. Komunikace se zdravotníky Eutanázie Psychická podpora Truchlení Dotaz v poradně