Maminka mi před necelým měsícem zemřela na zápal plic. Cítím bezmoc a vinu, byla mé všechno. Co dělat? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Potřebuji pochopit, proč si taťka vzal život. Proč to udělal takto? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Tatínek před měsícem zemřel, nemohu se s jeho ztrátou vyrovnat. Čekám miminko. Co pro sebe udělat? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Tatínek letos v únoru zemřel, těžce to nesu, myslím i na trauma z dětství. Může to souviset? Co se se mnou děje? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
V únoru se mi oběsil přítel, musela jsem s 5letým a tříměsíčním synem k rodičům. Chybí mi, jak to zvládnout? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Zemřel nám syn, o kterého jsme pečovali 20 let. Trápí nás postup lékařů, výčitky. Co dělat? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Po smrti přítele se potýkám s bolestí a prázdnotou, bojím se budoucnosti. Jak si s tím poradit? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Nemám chuť žít, až mi přítelkyně umře. Jak se s tím vypořádat? Přemýšlíte, jak se vypořádat s tím, že Vaše přítelkyně umírá, nemáte chuť žít dál bez ní. Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
V březnu mi náhle zemřela matka. Ve snech ji vidím v různých ošklivých situacích. Proč tomu tak je? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně