Před 4 měsíci mi doma zemřel manžel, nevěřím, že to někdy přebolí. Co dělat? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
V květnu mi zemřel přítel po 18 letech společného života, kamarádka se o mě bojí. Mohu mít časem psychické potíže? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Pečuji o maminku a partnera, dřív i o tatínka, který v červenci zemřel. Jsem vyčerpaná. Co dělat? Komunikace v rodině Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Jak se připravit na odpojení miminka od přístrojů a jeho smrt? Komunikace se zdravotníky Paliativní péče Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Mám zdravotní a psychické potíže, trápí mě velmi reakce druhých lidí. Co dělat? Komunikace v rodině Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Jak se vypořádat s tím, že jsem se nerozloučila s dědou než zemřel? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Mám stále před očima, jak maminka umírala. Kdy to skončí? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Je to 10 dní, co můj bývalý přítel zemřel na rakovinu plic. Zůstalo ve mně prázdno a bolavé rány. Co s tím? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Po sebevraždě kamaráda mám jen přítele, vyvádím, jediná opora z dětství dědeček také zemřel. Jak to unést? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Je mi 14 let a minulý týden mi umřela babička, je mi po ní hrozně smutno. Co dělat? Truchlení Děti a téma smrti Psychická podpora Dotaz v poradně