Jsem 7 let vdova, mám přítele a dvě děti. Začala jsem opět mít stavy, že chci umřít, co s tím? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Švagr minulý měsíc zemřel, můj bývalý manžel - jeho bratr, spáchal sebevraždu. Jak dědu psychicky podpořit? Obracíte se na nás s dotazem, kdo by mohl nabídnout psychoterapeutickou podporu Vašemu bývalému tchánovi, který ztratil oba syny. Píšete, že o něj pečujete. Truchlení Dostupné služby Psychická podpora Dotaz v poradně
Maminka zemřela před více než 7 měsíci, nemohu se s tím vyrovnat. Kam se obrátit? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Po smrti maminky jsem vyhledala pomoc odborníka, setkání s ním mě rozhodila a znejistila. Kam se obrátit lépe? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Manželova maminka dva roky truchlí po úmrtí manžela. Jak jí pomoci? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Umírá mi dědeček, nejdůležitější člen rodiny. Jak se srovnat s tím, že ho ztratím? Komunikace v rodině Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Chodím k psychoterapeutovi, řeším krizi, ale myšlenky na sebevraždu tajím. Měl by o nich vědět? Popisujete potíže, které cítíte po náhlé smrti otce, zažila jste šikanu v práci, nejste si jistá, jestli Vás naplňuje život. Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Kamarádka mé přítelkyně spáchala sebevraždu. Nevím, jak vhodně reagovat, jak přítelkyni pomoci? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Před pěti měsíci si vzal můj přítel život, trpěl bipolární poruchou. Lze se spojit s někým s takovou zkušeností? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně
Manžel před 6 měsíci zemřel, bolí to, děti o tom už se mnou mluvit nechtějí. Jak to zvládnout? Truchlení Psychická podpora Dotaz v poradně