Děkovný dopis Davidu Bowiemu Slavný britský hudebník David Bowie vydal 8. ledna 2016 album Blackstar. Dva dny poté podlehl rakovině jater. Článek
V domácím prostředí vnímáte všechny niternosti pacienta Se sestrou domácího hospice Cesta domů Kateřinou Bransburg o tom, co přináší práce v hospici ve srovnání s nemocnicí. Článek
Je to více o prožitku, než o rozumu - rozhovor s MUDr. Márií Jasenkovou MUDr. Mária Jasenková byla jedním z hostů na loňské konferenci o dětské paliativní péči v Praze. Článek
Měli jsme z konce strašný strach Vždycky jsem se bála okamžiku, kdy lékař mé mamince řekne „už vám nemáme co nabídnout“. Článek
Nikdo z nás si nic takového nepřál. Když už se to ale muselo stát, je skvělé moci říct: víc udělat nešlo Když jsme se dozvěděli diagnózu naší maminky, s vděčností jsme se sestrou četly příběhy lidí, kteří prošli podobnou zkušeností. Každý článek s kapkou naděje pro nás byl velmi povzbudivý. Článek
Nejhorší bylo smířit se s tím, že necháváme naše dítě zemřít „Pořád mám pocit, že nám život může něco dát. A taky si říkám, že už tak ten nádor zničil jeden život. Článek
Užívám si každé ráno, kdy mě nebudí helikoptéry, ale vlaštovky Andrea B. (45) se po neúspěšné léčbě zhoubného nádoru dostala do péče domácího hospice Cesta domů. Článek
Maminka mi dala ten nejkrásnější dar, byly jsme v ten vzácný okamžik spolu „Byla jsem poctěna, že se mnou Cesta domů chce udělat rozhovor. Článek