Studuji střední školu a pobírám sirotčí důchod - musím být registrovaná na úřadu práce? Píšete, že pobíráte sirotčí důchod a dálkově studujete střední školu. Víte, že nemůžete pracovat na HPP. Ptáte se, zdali musíte být registrovaná na úřadu práce. Sirotčí důchod Dotaz v poradně
Vyřizuji si sirotčí důchod a byla mi slíbena v době řízení záloha, kdy mi bude vyplacená? V květnu Vám zemřel otec. Žádáte o sirotčí důchod. Pracovnice úřadu Vás informovala o možnosti získat zálohu na důchod, dokud nebudou vyřízeny všechny formality. Sirotčí důchod Dotaz v poradně
Studuji střední školu, odcházím z domova, budu mít trvalý pobyt na úřadě. Mám stále nárok na sirotčí důchod? Píšete, že pobíráte sirotčí důchod a kvůli sporu s otcem chcete odhlásit své trvalé bydliště z jeho bytu. Sirotčí důchod Dotaz v poradně
Sirotčí důchod a ostatní dávky po ukončení studia - budu na ně mít nárok? Obracíte se na nás s dotazem, jak vyřešit svou nelehkou životní situaci především v otázce finančního zabezpečení. Sirotčí důchod Dotaz v poradně
Mateřská a rodičovská dovolená a sirotčí důchod Píšete nám, že studujete a nečekaně jste otěhotněla. Pobíráte sirotčí důchod a ptáte se, zda o něj nepřijdete, budete-li vdaná nebo když přejdete na dálkové studium. Sirotčí důchod Dotaz v poradně
Sirotčí důchod a plnoletost Píšete nám, že pobíráte sirotčí důchod po zemřelém rodiči, studujete SŠ a v příštím měsíci dosáhnete plnoletosti. Sirotčí důchod Dotaz v poradně
Sirotčí důchod - prezenční studium na VŠ a výdělek Píšete nám, že studujete prezenční formou VŠ a pobíráte sirotčí důchod. Ptáte se nás, zda můžete pracovat na živnostenský list a současně pobírat sirotčí důchod. Sirotčí důchod Dotaz v poradně