Dobrý den,chtěla bych Vám vyjádřit upřímnou soustrast,Měla jsem to bohužel podobně.Manžel pracoval na směny a vždy musel jednou za rok na prevenci a potvrzení,že může pracovat na směny.Vzal kartu od praktického lékaře a šel závodnímu.Tam mu zjistili zvětšenou prostatu a napsali do karty,že se to má dovyšetřit.Praktický doktor na to nic.Za rok totéž a s vykřičníky.
Lékař ho tedy poslal na urologii,ale už bylo pozdě,rakovina prostaty,metastázy do kostí.Léčba hormony,chemoterapie,kastrace.Prorostlo to do konečníku,tak mu udělali vývod ze střeva,pak to prorostlo do močových cest,tak mu udělali vývod z obou ledvin.Z konečníku stále krvácel a omdléval,stále dostával transfuze.Pak,jak to bylo i u Vás,stále zvracel.To už mi bylo řečeno,že má asi metastázy na mozku,protože měl i problém se zrakem.Vypsali mu papíry do hospice a večer,než měl nástup dostal epileptický záchvat.Po 3 týdnech v hospici zemřel na morfiové pumpě.Nedožil se 60let a bojoval s tím 3 roky.Bylo to před 8 roky,ale mám pocit,že to bylo včera.
Tady jsem nahlédla,protože se starám o mamku (86let),které se vrátila rakovina prsu a má 3 roky metastázy na plicích.Já sama jsem 19 let po rakovině prsu v remisi.Bohužel,máme to dědičné.Držte se.
In reply to (Žádný předmět) by Anonym (neověřeno)