Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

ian
12. května 2022
Pokud klasická medicína neodhalí příčinu a pacient není psychiatrický, zbývá ještě ta možnost, že příčina je subtilního/ezoterického původu. Vaše příznaky tomu bohužel odpovídají, především ta únava.
Samozřejmě záleží na světonázoru dotyčné osoby, co je ochotna podstoupit pro odhalení a odstranění problému. Existují různé metody, ale záleží na osobnostní kvalifikaci těch, kdo je provozují (tj. je třeba varovat před podvodníky).
Můj známý zažil neuvěřitelné potíže ze strany své ex, která dělala do černé magie. Významně mu pomohla jednoduchá věc, recitace textu dobře známého mezi mahájánovými buddhisty ve Východní Asii. Jmenuje se Mahákaruniká čitta dháraní, jinak též Nílakantha dháraní. Je o něm dlouhý článek na anglické Wikipedii, a obsahuje i rekonstruovaný text v sanskrtu (čínské a tibetské verze ale fungují také, o čemž svědčí popularita textu). Podle doporučení v sútře, v níž je obsažen, jej opakoval 21x po sobě, což zabere asi hodinu (dlouhá verze). Já jsme to pak taky zkusil s krátkou verzí (asi 45 minut), bez konkrétních očekávání, a překvapeně jsem si po pár dnech uvědomil, že mi zmizela chronická bronchitida.

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?