Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

Světlana
  (kontaktovat autora příběhu)
19. července 2021
Milá neznámá, nevíte co dál, nevíte co se sebou... ani já nevím co dál. Víte, zemřel mi manžel, před 3 měsíci, a proto nevím, jak dál.
Máte ráda procházky, dobré jídlo, krásy přírody a jste ráda, když se něco dobrého povede. Všichni kolem vás mají vše nalinkované, vzdělání práce, manžel, děti, stáří. Jste zhýčkaná, rozmazlená a litujete se.
Možná by bylo dobré pojmenovat, proč se vlastně litujete. Nevidíte smysl své budoucnosti? Jděte na procházku, dejte si někde dobrou a hodně drahou večeři, kupte si něco nového do bytu. Ale smysl života v tom rozhodně nenajdete, a to mi věřte. Zvedněte zadek a začněte třeba tím, že se rozhlédnete kolem sebe, jistě je někdo, kdo by uvítal vaši pomoc. I kdyby to byl jen váš úsměv, stojí to za to! Jděte někomu ze svého okolí nakoupit, popovídejte si s babičkou od vedle...sakra ženská, vzpamatujte se! Budete tady psát o sebevraždě, fakt dobrý nápad! Já už víc než 3 měsíce nepřemýšlím o ničem jiném, než že tu nechci být. A proč? Protože mi odešel člověk, který dával mému životu smysl, směr, radost. Ale sebevražda? Co kdyby jste se zeptala své matky; vůbec netušíte, co za zrůdnost jste tu napsala! Máte ještě část života před sebou, seberte se a snažte se. I my se snažíme, se smutkem, zoufalstvím a samotou, kterou jsme si nevybrali. Měli jsme život "nalinkovaný" dle vaší terminologie, ale byli jsme šťastní a spokojení. Teď nemáme nic, a není nic, co bychom mohli vrátit zpět.
A já bych moc moc chtěla, aby jste napsala znova... a omluvila se.
Světlana

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?