Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

Milan Ambrůžek
  (kontaktovat autora příběhu)
24. srpna 2018
Truchlení

Za tři měsíce to bude rok od smrti mamky

Ahoj,
už jednou jsem psal svůj příběh, kdy jsem byl podobně v háji jako předtím. Už jsem myslel že jsem se dostal z toho nejhorší a že to půjde pomalu a lépe. Našel jsem se práci, začal jsem běhat a jezdit na závody. Řekl jsem si že si rok odpočinu od školy a na Mgr, půjdu až další rok. Během té doby chci pracovat.
Nejdříve všechno v pohodě v práci, ale jde o to že pracuji v administrativě s úmrtními listy. Každý den musím otevřít úmrtní list, prozkoumat ho zda souhlasí a poté třeba volat pozůstalým. To mě dost sráží do kolen a netěší mě práce. Jsem ještě ve zkušební době.
Sám pořád truchlím za mamku, ještě se necítím na to abych si našel vztah a tak jsem sám. Dohromady to není žádná výhra, je to právě kombinace, které jsem se chtěl vyhnout už od začátku. Nikdy nepracovat v takové práci, kdy budu muset řešit úmrtí,smrt. Předtím jsem pracoval v pivovaru a hračkářství, tam to bylo fajn. Moc mě to bere sil a když mám volno tak jenom spím. Když jsem se svěřil tetě tak jsem od dostal jenom kritiku. Mě práce baví a mamka by byla určitě ráda ale jakmile musím pracovat s úmrtními listy, je to takové že se mi to nelíbí.
Takže tu hledám radu co,jak a co změnit?
Jsem v podobném stavu jako kdysi, kdy mám vstávat a já jenom koukám do zdi. Od puberty jsem se snažil vyhýbat práci, kterou mám nyní. Proto bych nikdy nemohl jít na medicínu a podobně, nemám na to.
Chci se postavit na své nohy, pracovat, najít si přítelkyni a časem si najít rodinu. Práce mě ale tak utahá, že jenom bez neurolu se nedostanu do práce. Hlavně když jedu domů z práce, přeji si abych mohl vzít telefon a zavolat mámě a zeptat se jí, co mám dělat. Ale nemůžu a moc mi chybí. Byla mojí největší oporou v životě.

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?