Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

Marika
  (kontaktovat autora příběhu)
9. ledna 2019
Janule, nezrazujte Jirku od jeho cesty. Jsem přesvědčena o tom, že chybu jste udělali vy, když se maminka nechala operovat. Jakmile se do toho řízne, rakovina se roztrousí po celém těle a vznikají metastáze, které lékaři umí zabíjet jen chemoterapií. Nezapomeňte na to, že chemo zabijí i zdravé buňky a ničí imunní systém. Člověk pak neumírá na rakovinu, ale na následky léčby.
Jirko, jste na dobre cestě, nenechte do toho doktory vrtat a dělejte vše, co o alternativní léčbě v internetu najdete: změna stravy - zásaditá strava (žádný cukr, maso, bílá mouka, alkohol) natron/ soda bicarbona s javorovým sirupem, kočičí dráp - čaj nebo kapsle, dračí krev- piji denně zředěné vodou, vitamin C - infuze, vitamin D, kurkuma s piperinem....Infuze 1.železo a pak 2. “artesunate” - dostala jsem to v Německu. MMS kapky, canabis olej, methadon - je toho hodně. Nám známého, ten se vyléčil čajem z barvinku lékařského. Doktoři ho poslali domů, protože už mu nemohli pomoci. Ten známy žije dodnes. Nenechte se doktory zastrašit - je to opravdu velký byznys a pokud nemáte dobrý pocit, tak jděte cestou, která je pro vás přijatelná.
P. S. Mám rakovinu prsa, dodnes jsem do toho nenechala řiznout ani ozařování ani chemo. Tumor se dle ČT stále zmenšuje. Důležité je, brát to zodpovědně, ale nepropadat panice. Psychika hraje celou roli. Přeji hodně štěstí!

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?