Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

kolcek
3. srpna 2018
Ahoj jak tady čtu ty příspěvky tak se mi chce z některých blit jak tu dokturci pišou jak za nic nemužou a další naučené kecy !!!
žaloba na dotory nemá v tyhle republice šanci v 95 procentech připadu to končí tak že doktor je svatý v y jste špatná že jste podala žalobu těch 5 procentech to končí tak že doktor sice udělal chybu ale potrestaný nebude !!!
nedej bože pokud pochybí nemocnice ! to hned smetou ze stolu ! že nemocnice nepochybila ! mně v jedné nemocnici zmrzačily ! od tý doby nevěřím doktorum ani dobry den ! žaloval jsem nemocnici u soudu v čr/banánové republice jsme neuspěl všchno zametaly pod stul daly drobné soudci atd !!!
takže bych řekl obratit se na bratry z východu zbytek si domyslete :)
a to kdo zde začnou psát že doktor není všemocny a že se embolie špatně diagnostiku kecate !!! a lžete !!! každy "nemoc" má svoj proběh i když mužu být atipicky každý jsem jiný ! ale určítě nejde zamněni enbolku cevy dolní končetiny / za infatkt miokardu :(
a pdobně v dnešní doby máme internet a vysledoval jsem jak dokturi prskají když něco více více než běžný člověk ! a nedej bože když jim řekne tuhle a tuhle lečbu jsem četl na internetu ! to je panečku najednou kecu jak jsou na internetu všíchni blbí !
a ti co se zstavaji doktoruku jsou pokrytci a doufám že jednou je najky ožraly nebo sfetovany doktor zmrzačí nebo zabije nebo jejich blizké ! bohužel v dnešní době a posledních 20 let se tady rozmáhá fenomen opilích a nebo sfetovaných doktoru ! a dovod je prosty bud maji dlouhá šichty nebo maji tolik prace že jsou na dně a nebo vyčerpaní a podobně ! pak se uchyluji k alkoholu nebo k drogám z přístupen doktruci k drogám nemaji problem že jo :)) oni si morfin a podobně napišou samy sobě !!! nebo lip napišou to na někoho :( a ten se pak diví co má v kartě u pojištovny za lečbu nebo podobně !
znám jen par doktoru kterých bych mohl věřít ! jelikož je znám osobně ! a dobrych doktoru znám ještě min !
malem jsem zapomněl ono jak doktoří vídi při příjezdu na misto zavolaní ,starého člověka tak jejich přístup je jiný než u mladeho bohateho atd !
a dlaší fenomen co se tady po revoluci romohly je uplacení pojištovnama doktorci dostavaji mastné kapesné od pojištoven aby psaly leky které nsjou až tak odbré jak tvrdí a nebo připadně nemaji učinek ! místoho toho aby lečíly podle svého svědomi a znalostí !
a pojištovna dělaji i problemy z dražíšímy vyšetřeníma ! prostě je nechtěji platit samo nemužou to udělat přimo ale zase přez doktory kteří pak místho toho aby udělaly CT nebo MR pošlou pacinet ana rentgen že to stačí ! prostě naše zdravotnictví je 200 let za opicema ! a to ani nemluvím o dalším nemocničním personalu které se ani třeba neobtěžuju při převazech používat rukavice ! a další problem nemocnic jako třeba uklizení pokoju jednou za týden ! nebo převlikani postěli co 14 dni ! a nebo nedodržovaní hygijenických nařizěni kdy třeba při vizitě si nevezmou rikavice a ani si ruce neumyjí kkdyž kvám přijdou a sahaji na vas a předtím byly u na vedleším pokoji kde má pacinet zlasty stafilokok MRS ! a aby pak zakryly pochybeni tak když vás nakazi zlaty stafilokokem MRS nedaji vám ani antibiotika ! a kldidně vás propusti i když zvás střika hnis na metr ! je toho spousty co by se dalo napsat !

ale co mi vadí nejvíce že doktoří nemaji ýadnou zodpovědnost !!! nejsou 98 procentech potrestání za pochybeni nebo když někoho zmrzačí nebo zabijou ! plat dostanou na svoje si přijdou bokem a jen se smnějí !
když ja při své paraci něco sprasím nebo nekomu spusobím poškození zdravi nedej bože smrt tak mně zavřou až zčernám !!!

už by se mněly zakonodarci a hlavně lidi co je volí zamylset na tím aby se uzakonila pravni zodovědnost dokturku ! a dale aby byla uzakoněna odpovědnost nemocnicé i za externí dokotry ! a další věci o kterých by se dalo psat do nekonečna

ps vaší maminky je mi líto (i když vím je fraze ) ale každá strata bolí

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?