Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

kristýna
19. února 2015
Dobrý den,

oVašem případu jsem myslím slyšela ve zprávách. Držím Vám palce a přeju hodně sil. Doufám, že už jste na tom lépe a že to nevzdáváte.
Ještě nedávno jsme byli ve velmi podobné situaci. Brácha 25, měl masivní krvácení do mozku po autonehodě. Ze začátku nám tvrdili, že nemá šanci na přežití, potom, že se nikdy neprobudí z komatu, potom, že z něho bude mentálně retardovaný a dál už jsme je neposlouchali.....neměli pravdu a jen nás děsili, místo aby nás podpořili a dali nám naději. Brali jsme si bráchu domů velmi brzy a ještě ve velmi špatném stavu. Horečky, křeče, záchvaty, tracheo, pek, epi......prošli jsme si peklem, ale stálo to za to. Nevím jak jsme to tehdy zvládli, ale tedˇje brácha při vědomí. Rozumí všemu, píše na PC, lidé na fb, co neví, co se mu stalo to ani nepoznají. Učí se chodit a mluvit. Ještě to není ideální a pořád je to záhul, ale nevzdáme to.

Nikoho neposlouchejte, když Vás děsí a odrazuje. Dělejte to, co cítíte. My jsme z malinkých záchvěvů vykřesali život. Byl to nejtěžší rok v mém životě, ale udělala bych to znova.

Ráda se spojím s lidmi v podobné situaci. Předám kontakty, které jsme nasbírali a poradím, co vím. (Dávky, postel, vozík, odsávačka, pečovatelská péče, hyperbarická komora, lázně, rehabilitační,trenink kognitivních funkcí, neuropsycholog a trénování logiky.....)

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?