Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

petra
12. srpna 2013
...kračam si žiwotom ,pozeram do neba....mami pozri sa na mna...ako sa mi dari,mam usmew w twari.....nič ma uz nepoloži...a ked ano twoja laska,ktoru si mi ty cely žiwot dawala ma držiii...pri žiwote mami....aj ked to nepojde,pozriem sa na tebba na twoju milu twar....na fotku,ktoru stale pri sebe mam.....a srdce sa mi zase oslobodi,...na duši mam jazwu,nikto ju newidi,wzdy zaboli,ale mami napriek wsetkemu dokazem ist dalej,....widim uz cestu wpred,....idem wpred..nič ma nedržiii....sloboda je to čo citimm...lasku som stratila,duša sa zranila....cestu wpred som ale zazrela.....je tam tolko lasky mami,tolko štastia,tolko toho čo ma este čaka.....za to wdačim Tebe.....Ty si mi to dala,moj žiwot,a to čo som.......som člowek,silny,plny lasky,ktoru dawam dalej.....som tu stale pre Teba,bola so taka ubolena bez Teba,taka uplakana .....ale stale myslim na Teba,...aj ked moje oči už tolko neplaču,stale ma tu maš taku wdačnu ..za wšetko čo si mi dala,za wšetko za to že si ma mala.......že si pri mne stala,..ked sa pozriem spat...jedine čo chcem...si Ty.....!!! ked sa pozriem wpred...jedie čo newidim si Ty.......!!! nawzdy bude minulost a buducost prepojena Tebou ...moj žiwot si mi dala,a uz ked som bola mala,jedineho čoho som sa bala ....bolo,že Teba stratim..dnes uz wiem prečo...pretože ta bolest je najwačšia a moja duša to už dawno wedela....... nič nie je nahoda ....ty si moj osud.....naučila si ma žit..za to Ti dakujem,nezabudem...nawzdy Ta milujem....Mami.....!!!

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?