vidim,.že vela ludi tu ma velmi zle skusenosti s lekarmi a s celym zdravotnym personalom v nemocniciach a v inych zdravotnickych centrach....preto by som chcela tu uverejnit s kym presne mam ja problem s ktorou nemocnicou a jej zdravotnym personalom,pretoze vzdy ked som tam bola hospitalizovana ja,alebo moja mamina v jej poslednych chvilach...tak som sa tam stretla len s neochotou a s arogantnym vystupovanim a pristupom lekarov a zdravotnych sestier....jak ku mne ako človeku urpimne zaujimajucemu sa o stav mojej jedinej maminky ,tak i ku mojej maminke ,nepriek tomu,že to boli jej posledne chvile lekari to vedeli napriek tomu sa k nej nespravali s uctou,povyšuju sa nad nas,nie su ochotni nam ako osobam zaujimajucim sa o zdravotny stav našich blizkych vysvetlit presne čo sa s nimi deje ako im možeme pomoct,nie su ochotni prižmurit oko čo sa tyka navštevnych hodin,ked mi zomiera mamina a lekar alebo sestrička mi povie ze uz vyprsali navstevne hodiny...tak pardona pokusi sa ma odtial vyhodit tak to teda nie,to si nemozu dovolit a ja to nikdy zdravotnemu personalu V NITRE VO FAKULTNEJ NEMOCNICI NA INTERNOM ODDELENI V NOVEJ BUDOVE,KONKRETNE PANI DOKTORKA SINDLEROVA...MA VELMI POVYSENECKY NEPRIJEMNY PRISTUP K LUDOM ,KTORI SA ZAUJIMAJU O ZDRAVOTNY STAV SVOJICH BLIZKYCH ,PRIDEM ZA NOU SPYTAM SA JEJ AKO TO VYPADA S MOJOU MAMINOU A ONA POZERA DO POCITACA A POVIE IBA ..VED VIDITE NIE,NIC SA NEZMENILO..A POTOM MI POVEDALA AK TO JE VSETKO MOZETE IST A ZAVRITE DVERE..NA TO NIKDY NEZABUDNEM...NEMA PRAVO SA S LUDMI TAKTO BAVIT AJ KEBY SOM UPLNY DEMENT ...NEMA NA TO PRAVO...KTO INY MI MAL POVEDAT VSETKO O JEJ ZDRAVOTNOM STAVE AK NIE JEJ OSETRUJUCI LEKAR.....VERIM,ZE SA TO PANI DOKTORKE RAZ VRATI.............A SESTRICKA ,KTORA ZIAL NEVIEM AKO SA VOLA NA INTERNOM OODELENI ,MA PRAVIDELNE VYTAčALA TYM AKO MA VYHADZOVLA Z ODDELENIA,LEN KED SOM PRISLA O 5 minut skor,vraj nemozem vstupit na oddelenie,napriek tomu,ze ze tam nic nedialo,a moja mamina lezala na izbe sama,nemal jej kto pomoct ani ist na zachod,lebo jej zvonenie nejaksi pravidelne prehliadali..nech sa nad sebou zamyslia..ci si oni praju takyto pristup ,ked budu tykat ich POSLEDNE HODINY A MINUTY............