Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

Verů
  (kontaktovat autora příběhu)
3. prosince 2023
To jsem ráda, že se Vám nápad líbí, určitě by to bylo fajn řešení. :)
S rodinou mě to moc mrzí, je smutné, že se k Vám takto chovají. Vůbec to nechápu. Ale je skvělé, že máte milující rodinu alespoň na Slovensku. Co takhle jet na Vánoce tam? Udělat si pěkné Vánoční prázdniny? A třeba o stěhování tma jste nepřemýšlela? Byl by to sice radikální krok, ale byla byste blízko lidí, kteří Vás milují a třeba by Vám to přineslo něco nového, neočekávaného a hezkého do života.
Co se týče seznamem, tak to naprosto chápu. Já jsem si tam nakonec našla přítele. Jsme spolu tedy teprve jen devět měsíců, ale žijeme spolu a zatím je to fajn :) Asi to chce trpělivost, ale podle mě se to vyplatí zkoušet. Určitě je tam spousta zoufalců, kteří to nikam nedotáhli, případně ještě žijí s maminkou. A také těch kteří by chtěli hlavně lásku fyzickou. Ale třeba by se Vám mohlo podařit tam nalézt štěstí. Mám i lidi kolem sebe, kterým se to povedlo. Moje maminka je skvělým příkladem. Po čtyřech letech vztahu s mužem, kterého potkala na internetu se budou brát. A to je jí přes padesát. Na lásku prostě nikdy není pozdě.
Nechci být vlezlá, ale ještě by mě zajímalo co říkáte na nápad s mazlíčkem? Myslím, že takový zvířecí kamarád může hodně rozptýlit chmury. :)
Přeji vše hezké ❤️

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?